Review LOTT holiday homes & more, klantbeoordeling vakantiehuizen Frankrijk!

Reviews

Inspireer gasten om vakantie te vieren bij LOTT!

Review LOTT holiday homes & more, klantbeoordeling vakantiehuizen Frankrijk!

Reviews en klantbeoordelingen lezen en geven. Natuurlijk vindt LOTT het superleuk om persoonlijk te horen hoe je vakantie is geweest. Een mailtje of telefoontje of een klantbeoordeling na thuiskomst waarderen wij dan ook erg. Andere gasten lezen ook graag de ervaringen uit eerste hand van je vakantie in één van de LOTTages (vakantiehuizen) van LOTT.

“Genoten van het zonnetje op het terras, in de ligstoel met wijntjes en hapjes uit de streek!”
- Mirjam en Eric Vakantiehuis LOTT Murol
Vakantiebeoordelingen

Vakantiebeoordelingen geven en reviews lezen

Lees en geef klantbeoordelingen en reviews over de vakantiehuizen van LOTT holiday homes & more.

Google reviews klantbeoordeling Lott holiday homes & more Facebook klantbeoordelingen en reviews Tripadvisor klantbeoordelingen en reviews LOTT holiday homes klantbeoordelingen en reviews
Klantbeoordeling

Klantbeoordeling achterlaten, schrijf een review!

Heb je een heerlijke vakantie gehad, gun je LOTT nog meer succes en andere gasten een “THUIS in Frankrijk”? Schrijf hier dan een review zodat nieuwe gasten ook de unieke locaties kunnen ontdekken. Je kan natuurlijk ook een review achter laten op Google, Tripadvisor en de Facebook pagina van LOTT holiday homes & more.

Heel erg bedankt voor je review, we zijn benieuwd naar jullie reacties.

Wij stellen het zeer op prijs!

Patricia en Eugene de Nederlandse eigenaren van LOTT.

Review

Klantbeoordelingen en reviews ingestuurd via LOTT's website formulier

Bekijk hier de klantbeoordelingen en reviews die onze gasten via het bovenstaande website formulier hebben verzonden.

Klantbeoordeling
Vakantiehuis: LOTT Saint Germain les Belles en LOTT Murol
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
Review: WWat een prachtig huis in een erg mooie omgeving. Het huis is van alle gemakken voorzien. Je komt hier niks tekort. Genoeg uitstapjes in de omgeving om te bezoeken. Wanneer je om tips verzoekt, worden deze gelijk beantwoord door de eigenaars. Een leuke attentie bij aankomst gekregen en onze hondjes hebben het tevens enorm naar hun gezin gehad. Wij zijn voornemens om volgend jaar weer een ander huisje in een andere omgeving bij de eigenaars van LOTT te boeken. Dat zegt al genoeg!
Vakantieperiode: September 2023
Afzender: De Wolde- van Oorschot
Klantbeoordeling
Vakantiehuis: LOTT Saint Germain les Belles en LOTT Murol
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
Review: Wat hebben wij heerlijk genoten van jullie huizen in Saint Germain les Belles en Murol. Onze hond Guus was mee en heeft in Saint Germain les Belles heerlijk rondgerend in de grote afgesloten tuin. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken, het huis is compleet en leuk ingericht. De omgeving hebben wij goed ontdekt met de auto. Er zit een bakkertje in het dorp en met warm weer is een plons in het zwembad ook heerlijk. Het huis in Murol zit op loopafstand van bakker, slager, restaurantjes en een kleine supermark. Mooie wandelingen en uitstapjes naar kleine dorpjes en Puy-de-Dome. Zwemmogelijkheden zijn er bij het strandje aan het meer. De eigenaren Eugene en Patrica zijn ook nog eens aardige mensen die regelmatig een tip geven over wat leuk is om te ondernemen. Kortom een aanrader.
Vakantieperiode: Juli 2023
Afzender: Marcel en Melanie
Klantbeoordeling
Vakantiehuis: LOTT Murol
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
Review: Heerlijk verblijf in sfeervol vakantiehuis Murol. bij aankomst lag een attent welkomstpakket klaar. Doordat het vakantiehuis centraal ligt in de Auvergne is het de perfecte uitvalbasis om de streek te ontdekken. Wij verbleven er samen met onze hond en hebben er prachtige wandelingen gemaakt. Het Dorp Murol heeft alles bij de hand: bakker, slager, restaurantjes en een supermarkt. TOP!
Vakantieperiode: Juli 2023
Afzender: Cretel - Neyt
Klantbeoordeling
Vakantiehuis: LOTT Saint Germain les Belles
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
Review: Het begint al goed met een rijk gevuld welkomstpakket. Het is een fijn huis met lichte woonkamer, ruime slaapkamers, mooie keuken en dito sanitair. De foto’s op de website geven een goed beeld. Genoten van de omgeving (dagje met de trein naar Limoges, bezoek kasteel Pompadour en veel gewandeld) en ook van de heerlijke, grote tuin en veranda.
Vakantieperiode: Mei, Juni 2023
Afzender: Elly en Michiel
Klantbeoordeling
Vakantiehuis: LOTT Saint Germain les Belles
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
Review: Een sfeervol vakantiehuis waar alles aanwezig is. Je voelt je er gelijk thuis met het heerlijke welkomstpakket. In de omheinde tuin kun je op verschillende plekken lekker zitten en kan je viervoeter heerlijk buiten spelen. In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken en mooie tochten met de (race)fiets. Frankrijk op zijn best!
Vakantieperiode: April 2023
Afzender: Familie Kort
Klantbeoordeling
Vakantiehuis: LOTT Murol en LOTT Duravel
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
Review: Vakantiehuis Murol en Duravel September. Erg genoten in beiden huisjes. Bij aankomst welkomst pakket heel attent. Mooi ingericht alles aanwezig, heerlijke bedden! Beiden dorpjes schattig. Murol heerlijk bakkertje en slager. Genoten van de rust en veel in de mooie omgeving gezien. Persoonlijk contact erg fijn.
Vakantieperiode: September 2022
Afzender: Jan en Sandra Goedhart
Klantbeoordeling
Vakantiehuis: LOTT Duravel en LOTT Saint Germain les Belles
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
Review: We hebben heerlijke weken gehad in de mooie huizen in Duravel en Saint Germain les Belles. Genoten van het weer en een wijntje op ons eigen.
Vakantieperiode: Augustus 2022
Afzender: Marc en Diana
Klantbeoordeling
Vakantiehuis: LOTT Duravel
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
Review: Een fijn huisje van alle gemakken voorzien. Echt thuis in Frankrijk! Lac Vert aanrader & chateaux Latuc voor een wijnproeverij. We hebben genoten!
Vakantieperiode: Augustus 2022
Afzender: Gasten uit 's-Hertogenbosch

Klantbeoordelingen en reviews op Google

Je kan ook een review achter laten op Google, Tripadvisor en de Facebook pagina van LOTT holiday homes & more.

  • Marlies Olthof
    Marlies Olthof
    25-06-2023
    Google

    Heerlijk verblijf gehad in het LOTT holiday huis in Saint Germain Less Belles! Mooi gerenoveerd huis van alle gemakken voorzien met goede bedden. Een grote tuin met veel privacy en niet te vergeten een heerlijk zwembad om in af te koelen! Wij hebben genoten!

  • Erg leuk om te luisteren naar het geluid van water in een charmant gebouwtje met een terras! De verwachte rust! (Vakantiehuis LOTT Murol) Très sympa pour écouter le bruit de l'eau dans une petite bâtisse charmante avec terrasse ! Le repos attendu! (Maison de vacances LOTT Murol)

  • Wat een heerlijk huisje is dit! Hoewel het klein is, is het ook voorzien van alle gemakken; een fijn nespresso apparaat, een ruime douche, een goed bed en een heerlijke bank. Wat was het heerlijk slapen naast het beekje. Het huisje is gelegen in een klein maar wandelvriendelijk dorpje. Wij hebben dit huisje gekozen om de prachtige omgeving; je kunt hier heel goed wandelen en fietsen. Wij waren met de hond en raden aan om bij Lac Pavin & bossen, Lac Chambon en in skigebied Super Besse te wandelen (allemaal hondvriendelijk). In het dorpje zit een heerlijke pizzabakker (Le Picotin) en ook de boulangerie was heerlijk. Allebei op korte loopafstand. Wij zaten hier met de hond; let erop dat je bij binnenkomst een trapje op moet (wij moesten de hond tillen). (Vakantiehuis LOTT Murol)

  • Wat een leuk concept en prachtige vakantiewoningen. Wij verbleven in Duravel en in Saint Germain les Belles. Beide top woningen met de zelfde sfeer. Schoon en huiselijk met alles er op en aan. Goede services. In de woningen liggen tips voor de omgeving wat er te beleven valt. Zelfs op een dag met regen is het prima vertoeven in de woning. Zeker een aanrader!

  • Leon
    Leon
    15-09-2022
    Google

    A lovely place to stay (Murol). The house has everything you need and the surrounding is great as well. The owners are very friendly and helpful. All in all, a great stay for a small price.

  • Diana de Haan
    Diana de Haan
    27-08-2022
    Google

    We hebben heerlijke weken gehad bij de mooie huizen Duravel en Saint Germain les Belles van Lott Holiday Homes & More. Lekker met een wijntje op ons eigen terras.

  • Super leuk en doordacht nieuw concept: wij verbleven een week in het prachtige LOTT-huisje in Saint-Germain les Belles. Heel luxe en met smaak ingericht. De (gratis) laadpaal op de oprit een uitkomst voor de EV-rijders. Onze dochters (en wij) vertoefden wat graag in het prima formaat (opzet)zwembad in de prachtige tuin. Heel mooi dorpje met lekkere bakker en supermarktje op loopafstand. Limoges een goede aanrader voor dagje ‘stad’. Park Bellevue is voor kids tot ca 10–12 leuk voor een dagje vermaak, het klimbos in Rouffac voor de durfallen. Daar ook zwemmeer en watersport. Wat zo leuk is aan het concept; de huizen hebben dezelfde ‘vibe’: álles is er (incl Nespresso :)) incl. heerlijke bedden. Je kunt op elke dag aankomen én een combinatie maken met andere huizen van LOTT. Echt tijd voor elkaar! Volgende keer doen we een rondreis langs alle nog nieuw te verbouwen LOTTages !!

  • Ron Meel, van
    Ron Meel, van
    15-08-2022
    Google

    Murol, wat een lief huisje, klein maar fijn en van aale gemakken voorzien met twee grote terrassen. Een supermooie plek aan een riviertje aan de rand van het dorp. Een heerlijke bakker en slager om de hoek, uitzicht op het kasteel en op wandelafstand van het mooie meer 'Chambon-sur-lac'. Fijn dat onze hond Pip ook welkom was. Wij hebben hele mooie wandelingen gemaakt in de prachtige natuur om ons heen. Een heel mooi gebied! Een aanrader!

  • Froukje Janssen
    Froukje Janssen
    12-08-2022
    Google

    Na wat geklim kom je aan bij het toegangshekje van je vakantiehuis (in Duravel). Het eerste wat je opvalt is het bloemrijke stadstuintje naast het huis. Een heerlijk plekje om van de zomer te genieten (vooral het overkapte gedeelte is erg fijn op hete dagen). Het huis is erg knus ingericht. Mooie houten elementen. De keuken is goed uitgerust en de plancha buiten erg fijn. In de grote slaapkamer beneden blijft het gelukkig wat koeler dan in de rest van het huis (wij waren er tijdens één van de hitte golven). Plaatsen als Rocamadour en Sarlat zijn zeker de moeite waard voor een dagje uit. Tevens het restaurant La Vénus in Prayssac en de dierentuin in Gramat. Bedankt voor het fijne verblijf.

  • Cora Hoogendam
    Cora Hoogendam
    05-08-2022
    Google

    Wat verrassend: huizen hoppen in Frankrijk, het kan! En wat hebben we genoten in de luxe van heerlijke huizen in Saint Germain les Belles en Murol! We deden in augustus beide huizen aan. Een heel leuke manier om in verschillende omgevingen te zijn, zonder al te veel te hoeven reizen. De huizen zijn modern, smaakvol, luxe en gezellig ingericht. Alles er op en er aan. Zo ook de heerlijke zon en schaduwterrassen, waar je kan uitrusten na een fijne wandeling in de omgeving. Ook een plons in het zwembadje gaf heerlijke verkoeling. Patricia en Eugene hebben het met veel zorg en liefde verbouwd en ingericht. Een echte aanrader! Bedankt dat we hier 2 fijne vakantieweken hebben kunnen vertoeven.

  • Mandy Kleipool
    Mandy Kleipool
    16-07-2022
    Google

    We hebben een ontzettende fijne week gehad in LOTT Saint Germain Les Belles. Het huis is volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. Mooie keuken, goede bedden, heerlijke douche en een hele fijne grote tuin met veel zitjes. Op 5-10 min lopen een goede bakker in het dorp en kleine supermarkt (op 7 min rijden een grote Intermarche). In de omgeving leuke marktjes, zwemmeren en mooie natuur. Patricia en Eugene zijn fijne mensen en staan altijd voor je klaar. Kortom; echt een aanrader!

  • Niels Loon
    Niels Loon
    14-05-2022
    Google

    Super mooie plek, vriendelijke en gezellige eigenaren en een hele fijne sfeer. Het was ons eerste vakantie met Noah (3 maanden oud) en hond Boris. Het ruime appartement (Coussac Bonneval) ligt in een mooie omgeving waar je mooie wandelingen kunt maken en daarna heerlijk kunt afkoelen in het zwembad. Het appartement is onderdeel van een kleinschalig vakantiedomein op een mooi terrein, waardoor je leuke extra faciliteiten hebt zoals het zwembad. Wij hebben een super fijne week gehad en komen graag nog een keer naar Coussac Bonneval of 1 van de andere appartementen.

Postsilder
Alles over: LOTT holiday homes & more Reviews
Alles over: LOTT holiday homes & more Wie is LOTT?
Alles over: LOTT holiday homes & more Sociale media
Alles over: LOTT holiday homes & more Waarom boeken bij LOTT?
Alles over: LOTT holiday homes & more Wat is een LOTTage?
Alles over: LOTT holiday homes & more Voor wie is LOTT?
Alles over: LOTT holiday homes & more Samenwerken

LOTT holiday homes & more

Ontdek het geweldige concept van 'LOTT holiday homes & more' in Frankrijk. Vrijstaande vakantiehuizen van één eigenaar en altijd op unieke locaties in de natuur en vlakbij pittoreske dorpjes. Een heerlijke hideaway om er even samen tussenuit te gaan.

LOTT = Lots Of Time Together

FAQ - Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen van deze pagina. Heeft u een andere vraag? Bekijk dan ook onze algemene 'Veelgestelde vragen (FAQ)' pagina met alle veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Je zou denken LOTT is een persoon die voor mij de mooiste vakantiehuizen en bijzondere plekjes selecteert. Dat is ook zo maar het heeft ook de betekenis voor een heerlijke vakantie samen. Lees ook 'Wie is LOTT?'

LOTT = Lots Of Time Together

Het voordeel van het boeken/reserveren rechtsreeks bij LOTT is, dat je alleen hier deze vakantiehuizen kunt reserveren. Alle vakantiehuizen (LOTTages) op de website zijn van één en dezelfde eigenaar (Patricia en Eugene de Jong). Je boekt dus rechtstreeks, zonder bijkomende kosten of commissie. De beste prijs/kwaliteit verhouding.

Ja, alle huizen van LOTT holiday homes & more zijn van de Nederlanden eigenaren Eugene & Patricia de Jong. Wil je meer weten over LOTT?

Ja, je boekt rechtstreeks bij de eigenaar van alle LOTTages van LOTT holiday homes & more. Vakantiehuizen van andere eigenaren vind je hier dan ook niet op de site. Bekijk ook de 'beschikbaarheidskalender' van alle vakantiehuizen.

LOTT holiday homes & more zit alleen in Frankrijk. De eigenaren wonen, kopen en verhuren al 16 jaar vakantiehuizen in Frankrijk en willen dit concept de komende jaren in Frankrijk uitbreiden.

Blijf op de hoogte!
Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van LOTT holiday homes & more? Schrijf je in voor LOTT’s nieuwsbrief en je blijft op de hoogte over nieuwtjes!